Kamagra Super Potencija

titan gel srbija

Titan gel

1900 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

 

Opis preparata

Titan gel gold je preparat prirodnog porekla koji poboljšava potenciju i povećava obim polnog organa. Baziran je na biljnoj bazi, tako da nemate strah od narušavanja zdravlja ili deformacije penisa. Uz Titan gel svi muškarci bez obzira na starosnu dob povećavaju penis, imaju jaču potenciju, čvršću erekciju, sposobnost za orgazme i duže seksualne odnose. Pripadnici jačeg pola mogu da uživaju bez problema sa većim i tvrđim penisom u seksualnim aktivnostima.

 

Sastav preparata

Magnezijum – mineral važan za zdravlje koji u ovom slučaju poboljšava potenciju i seksualne odnose L-arginin I glicin – aminokiseline koje pojačavaju izdržljivost mišića I ubrzavaju oporavak mišića. Ekstrakti guarane – povećavaju cirkulaciju krvi.

 

Dejstvo preparata

Titan gel ispoljava efekat povećanja veličine polnog organa I poboljšava potenciju. Može da poveća penis od 3 do 5 cm. Njegovi prirodni sastojci utiču pozitivno na potenciju, jačanje erekcije i trajanje seksualnih odnosa.

 

Doziranje i način primene preparata

Gel se upotrebljava tako što stavite njegovu malu količinu na vlažne ruke, zatim trljate dok ne nastane pena i onda nanosite na površinu penisa. Koža penisa brzo upija gel, koji ne ostavlja tragove i neprijatne mirise. Može da se nanosi na polni organ neposredno pre seksualnog odnosa. Da bi imalo efekata na povećanje obima penisa, treba da nanosite gel 1-2 puta dnevno najmanje 2 nedelje. Za maksimalan efekat treba da stavljate Titan gel 40 dana.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.