Kamagra Super Potencija

cenforce srbija

Cenforce-D

1600 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

 

Opis preparata

Cenforce D je lek koji se koristi za poboljšanje erektilne disfunkcije kod muškaraca. To je kombinacija dve različite aktivne supstance: sildenafil citrata i dapoksetina. Takođe, ovaj preparat pomaže kod prerane ejakulacije

Sastav preparata

Centforce D tablete sadrže kombinaciju dve aktivne supstance. Prva je sildenafil citrat za održavanje i produživanje erekcije, a drugi je dapoksetin koji je prvi lek odobren za lečenje prerane ejakulacije kod muškaraca.

Doziranje i način primene preparata

Cenforce-D uzeti 40min do 1 čas pre očekivanog seksualnog odnosa. Jednu tabletu staviti u usta, izgrickati I popiti sa 1dl vode. Dejstvo je brže ako se tablet uzima na prazan stomak. Dejstvo traje 4 do 6 sati. Maksimalno dozvoljena doza je jedna tableta dnevno.

Preparat se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom kao i srčanim bolesnicima.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.