Kamagra Super Potencija

Big Penis

1200 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Opis preparata

Big Penis je preparat za potenciju prirodog porekla zasnovan na biljnoj bazi. Preparat Big Penis je afrodizijak za oralnu upotrebu koji je namenjen muškarcima.

Dejstvo preparata

Dejstvo preparata Najbolji efekti preparata Big Penis su vidljivi posle dužeg uzimanja. Big Penis je vrhunski preparat, pojačava erekciju, pojačava nagon za sexom, produžava sexualni odnos, ejakulacija postaje obimnija. Dejstvo traje i do nekoliko sati čak i do 10 sati.

Doziranje i način primene

Doziranje i način primene Preparat za potenciju Big Penis je najbolje konzumirati sa vodom. Uzima se jedna tableta na 24 časa, 20 minuta pre odnosa.

Mere opreza pri uzimanju preparata

Mere opreza pri uzimanju preparata Preparat za potenciju Big Penis je potpuno bezbedan za upotrebu, mogu ga koristiti bukvalno svi kako zdrave tako i osobe sa zdravstvenim problemima.

Pakovanje preparata

Pakovanje preparata za potenciju Big Penis sadrži 3 tablete od po 6800 mg.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.