Kamagra Super Potencija

red force tablete srbija

Red Force

1600 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Sastav i pakovanje preparata

Sextreme Red Force preparat za potenciju sadrži sildenafil citrat kao aktivni sastojak u koncentraciji od 150 mg i priža dugotrajniji efekat. Sextreme Red Force je poznatija kao jača varijanta Kamagra Gela. Pakovanje sadrži 10 tableta


Dejstvo preparata

Sextreme Red Force preparat za potenciju stimuliše protok krvi u penisu, opušta krvne sudove penisa a rezultat je veći protok krvi kroz penis i duža erekcija. Sextreme Red Force ispoljava vrhunsko dejstvo na potenciju do 5 časova, zbog veće koncentracije uobičajeno dejstvo je do 10 časova. Da bi se ispoljio efekat preparata potrebna je seksualna stimulacija od strane partnera, jer ne deluje kao afrodizijak, ne povećava želju za seksom već stimuliše erekciju. 20 minuta je potrebno da bi se ispoljili maksimalni efekti preparata, čvrsta i snažna erekcija a trajanje takve erekcije je dokle god postoji seksualna stimulacija. Prirodni stalno prisutni inhibitor konstantno grči mišiće penisa time smanjujući dotok krvi u penis na minimum da ne bi došlo do neželjene erekcije onda kada nije potrebna ali taj minimalni dotok krvi u penis mora da postoji da bi se penis ishranjivao. Kada dođe do seksualnog uzbuđenja mozak posredstvom nervnog Sistema šalje poruku glatkim mišićima penisa da prošire sitne krvne sudove i tako omoguće veći protok krvi. Sextreme Red Force opušta zgrčene mišiće penisa i erekcija se postiže, ali je potrebno 40 mnuta od oralnog unosa da se taj proces ostvari.


Doziranje i način primene preparata

Preporuka je da se ne konzumira više od jedne tablete preparata za potenciju Sextreme Red Force u toku 24h. Preparat Sextreme Red Force je najbolje popiti sa vodom 10 minuta pre početka odnosa sa partnerkom kako bi seksualna stimulacija ispoljila efekte. Pre ispijanja se ne preporučuje uzimanje masne hrane kao ni unošenje veće količine hrane.

Preparat se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom kao i srčanim bolesnicima.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.