Kamagra Super Potencija

lovegra gel srbija

Lovegra gel za žene

1400 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Opis preparata

Lovegra gel je preparat za potenciju žena, ružičaste je boje i koristi se za erektilnu disfunkciju kod žena.


Sastav preparata

Jedna kesica Lovegra gel preparata sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata i druge dodatne elemente: mikrostalna celuloza, magnezijumski stearat…


Dejstvo preparata

Lovegra gel preparat za potenciju ima dejstvo samo kada je žena uzbuđena.
Dejstvo Lovegra gel preparata najčešće počinje pola sata do sat vremena nakon konzumacije a traje 4 do 6 sati.
Lovegra gel preparat za potenciju utiče na povećan dotok krvi u ženske seksualne organe, povećavajući im osetljivost, prokrvljenost i vlažnost, pri čemu se lakše postiže snažan orgazam. Lovegra gel preparat puni krvlju klitoris i vlaži vaginu i tada žene veoma lako doživljavaju snažne orgazme.


Doziranje i način primene preparata

Lovegra gel preparat za potenciju se istisne iz kesice i jednostavno proguta sat pre odnosa, a najbolje ga je konzumirati sa čašom vode. Maksimalni broj doza u jednom danu je jedna kesica. Izbegavati masne obroke pre uzimanja Lovegre gela jer oni smanjuju potenciju.


Pakovanje preparata

Pakovanje Lovegra gel preparata je 7 kesica od 100 mg.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.