Kamagra Super Potencija

kamagra oral jely srbija

Kamagra Oral Jelly

1000 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

 

Opis preparata

Kamagra Oral Jelly spada u grupaciju preparata Kamagra serije, koja se smatra jednim od najboljih preparata novijie generacije. Proizvođač ovih preparata, posvećuje veliku pažnju kvalitetu svojih proizvoda. Smatra se da je ovaj preparat napravio mini revoluciju u svetu kamagre, pošto se pravi u obliku gela. Kamagra gel je najefikasniji proizvod za jaču potenciju. Sastoji se od sedam kesica gela, a svaka kesica je po 100mg. Svaka kesica ima različite voćne ukuse.


Dejstvo preparata

Kamagra Oral Jelly deluje jako brzo, uzimanjem preparata dolazi do blagog proširenja krvnih sudova pa samim tim dotok krvi do penisa bude veći, to ga čini čvršćim i drži u erekciji. Bitno je naglasiti da kamagra gel nije afrodizijak, već preparat za poboljšanje erektilne disfunkcije.


Doziranje i način primene preparata

Preporučuje se uzimanje maksimalno jedne kesice tj. 100mg dnevno. Dejstvo jedne kesice može trajati od 4 do 8 sati, zavisi od stuacije. Jednu kesicu uzeti oko pola sta pre seksualnog odnosa oralno – tako što ćete kesicu iscediti, tačnije, usisati (sa čašom vode, a može i bez). Dejstvo kamagra gela je veoma brzo, a možete ga osetiti i već nakon 20-ak minuta.


Preparat se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom kao i srčanim bolesnicima.


 

Pakovanje preparata

Originalno pakovanje preparata za potenciju Kamagra Oral Jelly sadrži 7 gel kesica.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.