Kamagra Super Potencija

kamagra gold srbija

Kamagra Gold

1000 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

 

Opis preparata

Preparat za potenciju Zlatna Kamagra namenjena je za seksualnu stimulaciju muškaraca. Zlatna Kamagra je zvanični zamenik Viagre, potpuno identicnog sastava i dejstva na potenciju.


Sastav preparata

Jedna film tableta Zlatne Kamagre preparata za potenciju sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).


Dejstvo preparata

Zlatna kamagra blagotvorno utiče na erekciju i potenciju i produžava trajanje seksualnog odnosa. Preparat Zlatna Kamagra izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani. Dejstvo na potenciju započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva preparata Zlatne Kamagre. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, pa se zato ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja preparata Gold Kamagre. Zlatna Kamagra utiče na potenciju tako što usporava deljenje hormona koji smanjuje erekciju PDE-5 i na taj način omogućava penisu da bude duže u stanju erekcije. Aktivnoi sastojak preparata proširuje krvne sudove penisa pri čemu se povećava dotok krvi te na taj način dolazi do erekcije, naravno ukoliko je prisutna seksualna stimulacija.


Doziranje i način primene preparata

Preporučena doza preparata je 100 mg, a maksimalna doza u toku jednog dana je jedna tableta. Preparat za potenciju Zlatna Kamagra je namenjen za peroralnu ili oralnu upotrebu primenu. Tablete preparata Gold Kamagre se gutaju cele bez žvakanja sa malo tečnosti. Zlatnu Kamagru uzmite 1 sat pre seksualne aktivnosti, progutajte je bez žvakanja sa malo tečnosti jer je tada najveći efekat na potenciju.

Preparat se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom kao i srčanim bolesnicima.


Pakovanje preparata

Pakovanje preparata za potenciju Zlatne Kamagre sadrži 4 film tablete.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.