Kamagra Super Potencija

Kamagra šumeće tablete

1000 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Opis preparata

Šumeća Kamagra je preparat za potenciju jako prijatnog ukusa i brzog dejstva.
U kutiji se nalazi 7 tableta.


Sastav preparata

Jedna tableta šumeće Kamagre sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata.


Dejstvo preparata

Šumeća Kamagra povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca, izazivajući maksimalnu ispunjenost krvlju i tako produžava erekciju i odlaže ejakulaciju. Sildenafil Citrat kao aktivna sustanca preparata Šumeće Kamagre ostvaruje dejstvo tako što se vezuje za specificne receptore na krvnim sudovima polnog organa i dovodi do njihove bolje prokrvljenosti blago šireći krvne sudove penisa. Usled širenja krvnih sudova (vazodilatacije) dotok krvi u krvne sudove penisa je veći, erekcija je jača i duže traje. Da bi preparat delovao neophodna je seksualna stimulacija. Dejstvo se ostvaruje nakon 30 minuta od uzimanja preparata i traje do 8 sati.


Doziranje i način primene preparata

Preporučena dnevna doza je jedna tableta od 100 mg. Uzima se 30 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo traje do 8 sati. Jedna šumeća tableta se rastvara u 100 ml vode i popije odjednom. Tableta se pre rastvaranja može i prepoloviti. Preparat Šumeća Kamagra pokazuje najbolje efekte kada se uzima pre jela na prazan stomak.

Preparat se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom kao i srčanim bolesnicima.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.