Kamagra Super Potencija

crna udovica kapi za zene srbija

Crna udovica kapi za žene

1200 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Opis preparata

Crna Udovica je prirodni preparat za potenciju i seksualnu stimulaciju žena.
Preparat Crna udovica je tečnost bez boje,mirisa i ukusa koja se konzumira u obliku kapi i namenjen je ženama.
Crna Udovica za potenciju je najbolji ženski seksualni stimulator.
Preparat je ispitan od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na čiju preporuku je stavljen na listu preparata koji se koriste pri lečenju poremećaja erotskog nagona kod žena.


Sastav preparata

Preparat Black Widow sadrži: epidemium biljnih ekstrakata, ekstrakt korena Ženšena, ekstrakt lista Ginko Bilobe, ekstrakt Maka, Panakoside, Ksilitol, kao i vitamine E i B6.


Dejstvo preparata

Preparat Crna Udovica sadrži jedinstvenu formulu koja omogućava podizanje nivoa ženskih hormona u organizmu.
Aktivni prirodni sastojci preparata (ginko biloba, ženšen, maka ekstrakt itd.) deluju tako što povećavaju nivo estrogena (ženskih hormona) u organizmu.
Ti hormoni dovode do jačanja seksulanog nagona kod žene. Vagina postaje vlažnija, a kontrakcije vaginalnih mišića su snažnije, pri čemu žena oseća blagi, prijatan svrab u vagini i dobija izuzetno veliku, neodoljivu želju za seksom. Zahvaljujući konzumiranju tečnosti Crne Udovice preparata seksualno uzbuđenje kod žena dostiže krajnje granice, što ženama omogućava vrhunski užitak u seksu.


Doziranje i način primene preparata

Preparat Black Widow se upotrebljava oralnim putem, samostalnim direktnim oralnim unošenjem u organizam, ili dodavanjem u piće ili hranu.
Jedna bočica Black Widow namenjena je za dva konzumiranja.
Pola bočice tecnosti (2,5 ml) se koristi za jednu upotrebu.
Sadržaj od 2,5 ml sipati u vodu, sok, bezalkoholno ili alkoholno piće, ili pomešati sa hranom.
Najbolje je konzumirati ih oko pola sata pre seksulanih aktivnosti.
Dejstvo na potenciju počinje posle 30 minuta i traje do 12 sati.
Preparat Black Widow svoje najbolje efekte daje 20 do 30 minuta nakon unošenja u organizam, a njeno maksimalno dejstvo je oko 12 sati.
Preparat Crna Udovica se može nesmetano pomešati sa svim vrstama pića, bez obzira da li je reč o bezalkoholnom ili piću koje u svom sastavu sadrži alkohol, kao i sa svim vrstama hrane.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.