Kamagra Super Potencija

Sextreme Black Force

1600 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

 

 

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Sastav preparata

Sextreme Black Force je preparat za potenciju 2 puta jači od Kamagra Gela koji sadrži 100mg sildenafila, dok Sextreme Black Force sadrži 200mg sildenafila kao aktivnog sastojka i to samo u jednoj tableti. Jedno pakovanje sadrži 10 tableta


Dejstvo preparata

Sextreme Black Force preparat za potenciju pojačava protok krvi u penisu hemijskom inhibicijom, opušta krvne sudove penisa, čini ih elastičnijim, poboljšava cirkulaciju i zbog toga krv lakše protiče kroz penis i na taj način se postiže produžena erekcija. Preparat Sextreme Black Force počinje da deluje već nakon 15 minuta od trenutka uzimanja. Dejstvo preparata na potenciju se umanjuje konzumiranjem obilnog ili masnog obroka. Preparat deluje od 6 do 12 sati.


Način primene i doziranje preparata

Najbolje je početi sa jednom četvrtinom tablete Sextreme Black Force preparata, 20 minuta pre seksa. Preparat nije afrodizijak, da bi se postigla erekcija potrebna je seksualna stimulacija. Preparat Sextreme Black Force je najbolje uzeti na prazan stomak sa čašom vode radi efikasnije i brže apsorpcije. Maksimalna dozvoljena dnevna doza preparata je 200 mg ili jedna tableta.


Za koga je preparat

Sextreme Black Force preparat za potenciju je namenjen muškarcima svih generacija koji teže postižu i teže održavaju erekciju. Najčešći konzumenti preparata Sextreme Black Force su muškarci između 30 – 60 godina, jer kod njih se već počinje ispoljavati slabija erekcija.

Preparat se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom kao i srčanim bolesnicima.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.