Kamagra Super Potencija

stud sprej srbija

Stud sprej

1900 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

Opis preparata

Jedna bočica STUD spreja sadrži benzocaine manje od 5%, menthol cristal, eucalyptus essential oil, tocopheryl acetate (Vitamin E) i druge pomoćne supstance do zapremine od 30 ml.


Dejstvo preparata

STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako to sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On što postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.


Indikacije preparata

Prevremena ejakulacija i nemogućnost da se zadovolji partnerka.


Doziranje i način primene preparata

STUD sprej isključivo spolja naprskati (5-6 doza) i blago utrljati na polni organ 5 minuta pre seksualnog odnosa. STUD sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporučuje se kontinuirana upotreba. Pre upotrebe obavezno promućkati.


Mere opreza pri uzimanju preparata

Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje. Napravljen je u potpunosti od prirodnih sastojaka


Pakovanje preparata

Zapremina jedne bočice je 30ml.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.